Google Website Translator Gadget

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Νέα προϊόντα από τη GN ReSound


Στο ετήσιο συνέδριο ακοολογίας, Audiology NOW! 2011, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα στο Σικάγο των Η.Π.Α., η εταιρία GN ReSound παρουσίασε τα νέα ακουστικά βαρηκοΐας, που θα  ολοκληρώσουν τη γκάμα της σειράς ReSound Alera. Επίσης, παρουσίασε και ένα πρωτοποριακό αξεσουάρ για τη σειρά ασύρματων βοηθημάτων, ReSound UNIT 2,4GHz.


Τα νέα, συμπληρωματικά, μοντέλα που παρουσιάστηκαν είναι τα ReSound Alera miniBTE και τα ReSound Alera CICITC και ITE
Με αυτό τον τρόπο, η GN ReSound, ολοκλήρωσε την κορυφαία της σειρά.

Όλα τα μοντέλα της σειράς ReSound Alera, είναι εφοδιασμένα με την καινοτόμο τεχνολογία Surround Sound by ReSound η οποία έγινε δεκτή με θετικά σχόλια από χρήστες και ακοολόγους. Επίσης, όλα τα μοντέλα, διαθέτουν την επικάλυψη nano-coating η οποία βελτιώνει την αντοχή τους και τα προστατεύει από βλάβες που σχετίζονται  με υγρασία και σκόνη. Η ασύρματη τεχνολογία 2,4GHz που χρησιμοποιήθηκε στη σειρά ReSound Alera, έχει πιο δυνατό, καθαρό και σταθερό σήμα από ότι η τεχνολογία που χρησιμοποιείται σε πολλά άλλα ακουστικά βαρηκοΐας.
 
Μαζί με τα νέα μοντέλα ακουστικών, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά και το νέο ReSound UNITE Mini Microphone, ένα φορητό ασύρματο μικρόφωνο το οποίο εκπέμπει την ομιλία κατευθείαν στο ακουστικό βαρηκοΐας, επιτυγχάνοντας έτσι την επικοινωνία ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Το ReSound UNITE Mini Microphone είναι το μοναδικό ασύρματο μικρόφωνο της αγοράς, που μεταφέρει τον ήχο απευθείας στο ακουστικό βαρηκοΐας χωρίς τη μεσολάβηση πρόσθετων συσκευών που φοριούνται γύρο από το λαιμό. Επίσης διαθέτει είσοδο mini jack στην οποία μπορεί να συνδεθεί οποιαδήποτε πηγή ήχου και να μεταφερθεί ασύρματα, απευθείας στο ακουστικό.

Τα νέα μοντέλα της σειράς ReSound Alera και το νέο ασύρματο μικρόφωνο ReSound UNITE Mini Microphone θα είναι διαθέσιμα από το Σεπτέμβριο του 2011. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου